Wednesday, March 29, 2017

Rochie Verona Rosie


Pune-ti in valoare feminitatea cu ajutorul unei tinute festive spectaculoase: rochia lunga de seara Verona este confectionata integral din voal fin, si reuseste sa impresioneze atat prin culoarea sa pasionala, cat si prin croiala in stil A-line, datorita careia talia ta este pusa in evidenta. Bustul fronsat, in combinatie cu detaliul de tip evantai din zona umarului, transforma rochia lunga rosie intr-un accesoriu vestimentar inedit, care surprinde prin simiplitate si rafinament simultan. 

Pret : 409 



FRANCESCA MORETTI Geanta Brenda


Produs fabricat in Italia;
Geanta capitonata din piele, cu doua barete fixe;
Un compartiment interior;
Geanta se inchide cu fermoar;
Inaltime (cm): 35;
Lungime (cm): 40;
Latime (cm): 17;
Greutate (g): 900;
Dimensiunile sunt aproximative;
Pentru o buna intretinere se curata cu un material moale.

Pret :337,99 lei




FRANCESCA MORETTI Geanta Judy 2017

FRANCESCA MORETTI
Produs fabricat in Italia;
Geanta plic din piele, cu o bareta detasabila;
Model cu pattern si un compartiment interior;
Se inchide cu fermoar;
Inaltime (cm): 19;
Lungime (cm): 29;
Greutate (g): 200;
Dimensiunile sunt aproximative;
Se curata cu un material moale;
Produs fabricat in Italia.

Pret :96,99 lei



Rochie Darma Neagra 2017

Confectionata din voal si dantela brodata cu paiete, rochia Darma reprezinta culmea rafinamentului si elegantei, cheia succesului unei aparitii spectaculoase, chiar si la cel mai pretentios eveniment monden. Fusta lunga, cu crapatura pe picior, iti confera o alura diafana, iar manecile lungi din dantela pretioasa iti sporesc feminitatea, pastrand totusi aerul misterios al unei rochii elegante de seara.  Spatele usor decupat, in combinatie cu jocurile de stralucire si transparenta de la nivelul bustului, fac din rochia Darma o piesa vestimentara impresionanta pe care trebuie sa o ai in garderoba. 


Pret :399 lei 





Rochie Nora Gri 2017

Pentru o ocazie festiva ai nevoie de o rochie cu design spectaculos, care sa te scoata in evidenta si sa atraga complimentele celor din jur. Poarta cu succes, chiar si la cel mai sofisticat eveniment, rochia eleganta Nora, a carei fusta lunga este confectionata din triplu voal negru, iar bustul din dantela brodata gri, cu paiete. Crapatura de pe picior iti confera o discreta nota senzuala, iar maneca trei sferturi subliniaza, alaturi de croiala unica a bustului, eleganta si bunul gust care te caracterizeaza.


Pret :399 lei  




Rochie Irissa Catifea Rosie

Rafinament si delicatete intr-o rochie eleganta rosie, confectionata din catifea . Rochia midi rosie impresioneaza prin materialul de calitate din care este confectionata, dar si prin design-ul simplu si sofisticat simultan. Materialul se muleaza discret pe formele tale, evidentiindu-ti feminitatea subtil, in vreme ce spatele gol compenseaza cu un plus de senzualitate, conferindu-ti un aer provocator. Ideala pentru evenimentele speciale de toamna-iarna, rochia rosie de ocazie te va transforma intr-o adevarata femeie stilata. 


Pret :135 lei 





Rochie Noelle Verde Smarald 2017

Rochia din dantela eleganta Noelle este o alegere inspirata pentru orice tinuta festiva. Simpla, dar in acelasi timp sofisticata, rochia midi de dantela brodata  iti urmareste discret formele feminine, punandu-le in evidenta intr-o maniera stilata si eleganta.  Versatila si fermecatoare, rochia eleganta midi poate fi purtata cu succes la numeroase evenimente speciale de sezon. 

Pret : 203 lei 





Rochie Indyra 2017

Inspira eleganta si atitudine prin tinutele tale de sezon, cu rochia de zi Indyra. Confectionata din tricot alb, rochia scurta de zi este dotata cu buzunare pe partile laterale, dar si cu un accesoriu elegant cu motive florale in zona gatului. Imbinarea armonioasa dintre stilurile casual si elegant transforma rochia din tricot intr-un must have al sezonului de toamna. Culoarea neutra iti permite o gama foarte variata de combinatii cu alte accesorii vestimentare, astfel ca vei reusi sa iti creezi numeroase tinute chic cu ajutorul rochiei de zi din tricot alb. 


Pret :199 lei 





Rochie Shine Rosu 2017

Ideala pentru petrecerea dintre ani, rochia de seara scurta din paiete Shine te transforma in atractia oricarui eveniment. Confectionata astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia din paiete dispuse cameleonic, in nuante atragatoare de rosu si negru, creeaza cele mai sofisticate efecte pentru orice purtatoare. Misterioasa, seducatoare si cu tenta retro, rochia eleganta cu paiete este simplu de purtat, intrucat nu are nevoie de multe accesorii pentru a iesi in evidenta, fiind pretioasa prin definitie. 


Pret :164 lei 





Rochie Sophie Rosie 2017 (Rochie Office Rosie)


Profita acum si comanda-ti propria rochie office rosie Sophie! De un rafinament debordant, rochia scurta rosie Sophie iti va conferi o atitudine feminina, atat prin culoarea pasionala a acesteia, cat si prin proprietatea materialului elastic de a iti scoate in evidenta talia, dar impunatoare, in acelasi timp, prin cele doua siruri de nasturi metalici aurii. Asadar, rochia rosie scurta office este un imperativ pentru garderoba ta, purtand fi purtata cu succes atat la birou, cat si la diverse iesiri sociale de zi sau de seara. 

Pret :161 lei 




Rochie Capri 2017

Spune bun-venit primaverii cu rochia scurta de zi Capri. Confectionata din bumbac imprimat, rochia in clos cu volane este o tinuta feminina si confortabila, creata in asa fel incat sa iti puna in evidenta formele feminine si sa minimizeze defectele. Printul floral iti asigura o alura romantica si inocenta, iar cele doua  volane de la nivelul fustei te avantajeaza indiferent de conformatia siluetei.

Pret :146 lei 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...